TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Electric Castle 2016, line-up

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

La scurt timp dupa ce au anuntat data la care va avea loc, organizatorii de la Electric Castle 2016 dezvaluie primele confirmari.

jssq_source
Anul viitor, spre deosebire de celalalte editii, festivalul de muzica electrica va avea loc intre 14-17 iulie, tot la Castelul Banffy din apropiere de Cluj-Napoca.

Printre artistii care au confirmat participarea la Electric Castle 2016 se numara Dub Pistols, Macanache, Dj ShiveR, URMA, Alternosfera, Louisahhh, Aba Shanti-l, mooomin, Congo Natty aka Rebel MC, RUSKO, Legowelt, Babylon Cyrcus, DJ Marky, Matisyahu, Flux Pavilion, Enter Shikari.

Deja organizatorii au vandut 5000 de abonamente, care s-au epuizat chiar din prima zi in care au fost puse la dispozitie, lucru care a dus la suplimentarea cu inca 3000 de abonamente. Dupa ce si acestea vor fi epuizate, abonamentele vor putea fi achizitionate la pretul de 259 de lei.

Anul 2015 i-a adus pe scena de la Electric Castle pe The Prodigy, Fatboy Slim, Rudimental, The Parov Stelar Band, The Cat Empire, NouvelleVague, Siriusmodeselektor, The Subways, RoniSizeReprazent, High Contrast, AsianDub Foundation si DubPistols.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.