TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Elena Gheorghe – Ca fudzii diparti (piesa noua)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Elena Gheorghe le face o surpriza fanilor si lanseaza o noua piesa in limba aromana, intitulata “Câ fudzii diparti” si continua astfel proiectul sau de promovare a muzicii si culturii aromane.

Noua piesa este compusa de Dani Peanci, liderul trupei Steaua di Vreari, cu care Elena a mai colaborat si la albumul Lilicea Vreariei.

De altfel, acest disc a fost primul album de muzica armaneasca lansat oficial de catre o casa de discuri din Romania, si anume Cat Music.

Pentru albumul “Lilicea Vreariei”, lansat in 2008, Elena a fost desemnata “Omul anului” in comunitatea aromana, iar printre cele 13 piese de pe material, se gasesc si colaborari cu Gica Coada, unul dintre cei mai mari interpreti de muzica aromana.

Elena Gheorghe a avut o multime de hituri in ultima perioada, insa cel mai recent single al ei, “Autograf“, nu a avut impactul celorlalte lansari. In schimb, am gasit-o in topul celor mai difuzate piese din 2015 alaturi de Glance si “In bucati“, precum si cu piesa “Pana dimineata“, un featuring cu JJ, iar anul trecut a avut o colaborare de succes cu F Charm la piesa “Mama” si in strainatate s-a auzit cu “Senor Loco“.

Ce ziceti de ideea Elenei Gheorghe?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.