TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Ellie Goulding – Army (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Simpatica artista britanica Ellie Goulding continua promovarea materialului discografic “Delirium”, cu lansarea piesei ”Army”.

”Army” este o balada extrem de sensibila, compusa de Ellie Goulding, impreuna cu Max Martin, Savan Kotecha si Ali Payami. Melodia ”Army” dispune si de un videoclip simplu, in care Ellie interpretaza live piesa, vocea ei calda si timbrului ei fiind extrem de puternice.

“Nu stiu de ce mi se pare potrivit acum termenul acesta, dar albumul e ”mai mare”. Nu stiu exact daca asta se refera la faptul ca e mai aventuros, mai ambitios, ori mai indraznet. Cu siguranta, insa, e un proiect mai mare, comparativ cu ce am facut pana acum. Simt ca au fost anumite restrictii pe ultimul album. Cu acest nou material am ajuns intr-un punct in care totul pare sa fie dintr-o alta viata”, a explicat Ellie Goulding in cadrul unui interviu acordat pentru Billboard.

In alta ordine de idei, noul album Ellie Goulding, ”Delirium”, va fi lansat pe 6 noiembrie. Discul are o abordare diferita din perspectiva sound-ului, fiind totodata un ”proiect ambitios”.

LiKE it?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.