TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Ellie Goulding – Lost and Found (piesa noua)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Fanii lui Ellie Goulding au o multime de motive sa fie entuziasmati, dupa ce cantareata a lansat o noua piesa de pe urmatorul ei album. “Lost and Found” imbina noul sound al cantaretei cu mai vechiul ei stil, iar rezultatul ne-a facut sa o punem pe repeat.

Noua piesa a fost scrisa chiar de Ellie Goulding, alaturi de Carl Falk, Max Martin, Laleh Pourkarim si Joakim Berg, si o vom gasi pe “Delirium”, cel de-al treilea album al cantaretei britanice, care va aparea in doar cateva saptamani pe 6 noiembrie si deja beneficiaza de doua single-uri de promo.

Ellie a inceput sa promoveze, practic, noul disc inca de la aparitia piesei “Love Me Like You Do”, aflata pe coloana sonora a filmului Fifty Shades of Grey. Trackul a ajuns pana pe locul 3 in Hot 100, a fost cea mai ascultata piesa pe conturile de streaming in Marea Britanie si in intreaga lume timp de cateva saptamani, fiind in topurile difuzarilor inclusiv la noi.

YOU CAN ALSO READ -  Ellie Goulding – Army (videoclip nou)

Cel mai nou single al cantaretei este “On My Mind“, care pana acum a urcat pana pe locul 22 in Hot 100, si a fost urmata de “Something In the Way You Move“.

Va place noua piesa Ellie Goulding?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.