TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Ellie Goulding – On My Mind (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Ellie Goulding ajunge in orasul pierzaniei, Las Vegas, pentru cel mai nou videoclip al ei – On My Mind. Cantareata britanica joaca rolul unei femei controlate si abuzate de iubitul ei intr-un vizual foarte colorat.

Regizat de Emil Nava, clipul are un final pe masura, cu Ellie Goulding ajutata de o prietena sa se razbune si sa il pedeapseasca pe barbatul agresiv, totul intr-o serie de imagini care se suprapun. Piesa a fost lansata oficial saptamana trecuta si imediat a starnit comentarii, unii speculand ca ar fi un raspuns pentru trackul Don’t al lui Ed Sheeran, in care acesta o acuza ca nu i-a fost fidela. Ellie Goulding a oprit zvourile din fasa si a spus ca piesa nu are nici o legatura cu persoanele din viata reala.

Piesa produsa de Max Martin e primul single lansat de cantareata britanica in promovarea viitorului ei album, Delirium. E primul material dupa doi ani de pauza, de la lansarea Halcyon si reeditarea Halcyon Days. Chiar si asa, Ellie nu lipsit din topuri, fiind prezenta cu Love Me Like You Do, track inclus pe coloana sonora a filmului Fifty Shades of Grey sau Outside, piesa extrasa de pe cel mai recent album al lui Calvin Harris.

YOU CAN ALSO READ -  Ellie Goulding - Something In The Way You Move (videoclip nou)

Va place videoclipul?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.