TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Elton John – In The Name Of You (single nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Elton John a lansat o noua piesa intitulata “In The Name Of You”. Melodia este extrasa de pe albumul “Wonderful Crazy Night” – cel de-al 33-lea din cariera, si care este asteptat pe piata in februarie.

“Am vrut sa fac un album optimist. ‘Voios’ e cuvantul potrivit pentru a-l descrie”, a declarat Elton John intr-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

Noul material discografic, “Wonderful Crazy Night“, contine 12 piese noi, compuse de Elton John impreuna cu Bernie Taupin, coproduse de T-Bone Burnett si inregistrate cu echipa sa de muzicieni: tobosarul Nigel Olsson, chitaristul Davey Johnstone, basistul Matt Bissonette, claparul Kim Bullard si percutionistul John Mahon. Pentru 5 dintre piese, Elton John a colaborat si cu vechiul sau prieten: percutionistul Ray Cooper.

Elton John a inceput sa cante la pian in jurul vârstei de patru ani si a studiat la Academia Regala de Muzica de la 11 ani. In cei aproape 50 de cariera muzicala artistul a vandut peste 250 de milioane de albume si single-uri, iar publicatia Billboard Magazine l-a numit unul dintre cei mai de succes artisti solo din toate timpurile.

LiKE it?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.