TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Emrah Iş & RaMONA – In The Club (piesa noua)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Emrah Iş si RaMona sparg topurile internationale cu noul single!

RaMona revine in atentia publicului si lanseaza un nou single, “In the club”, o piesa in colaborare cu Emrah Iş, un Dj talentat din Turcia.

“In the club” a intrat inca din prima zi a lansarii direct pe locul #26 in ITunes Chart, fiind o melodie ritmata, energica ce se poate asculta deja in cluburile si radiourile din Turcia, cum ar fi: Number One FM, Pal Station, Metro FM, Kral World sau Radio Mydonose.

“Sunt foarte entuziasmata de aceasta colaborare si de rezultatul care a iesit in final! Ne stim de cativa ani. Ne-am cunoscut in Vietnam, unde fiecare dintre noi trebuia sa sustina un concert, iar de atunci am pastrat legatura. Emrah a venit cu ideea unei colaborari, mi-a trimis piesa si in momentul in care am ascultat-o, ritmul ei dinamic cu influente orientale care pur si simplu te ridica la dans, m-a surprins placut, iar inspiratia a venit de la sine. Sper ca noul single “In the club” sa fie pe placul publicului si sa aiba un efect pozitiv si optimist asupra ascultatorilor!”, ne-a declarat frumoasa artista.

Piesa “In the club” este compusa de Emrah Iş si RaMona, mixajul si masterul a fost facut de Tom Fall in Olanda si beneficiaza de un lyric video realizat de cei de la Gentlemen Visuals.

RaMona sau Mona (Sora Ramona) este cunoscuta ca ex-membra a trupei Wassabi, dar si pentru hituri ca “Sweet love“, “Unde-i dragostea“, “No Stress” sau “Je t’aime” in colaborare cu Dj Liviu Hodor.

LiKE it?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.