TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Emrah Iş & RaMONA – In The Club (piesa noua)

Emrah Iş si RaMona sparg topurile internationale cu noul single!

RaMona revine in atentia publicului si lanseaza un nou single, “In the club”, o piesa in colaborare cu Emrah Iş, un Dj talentat din Turcia.

“In the club” a intrat inca din prima zi a lansarii direct pe locul #26 in ITunes Chart, fiind o melodie ritmata, energica ce se poate asculta deja in cluburile si radiourile din Turcia, cum ar fi: Number One FM, Pal Station, Metro FM, Kral World sau Radio Mydonose.

“Sunt foarte entuziasmata de aceasta colaborare si de rezultatul care a iesit in final! Ne stim de cativa ani. Ne-am cunoscut in Vietnam, unde fiecare dintre noi trebuia sa sustina un concert, iar de atunci am pastrat legatura. Emrah a venit cu ideea unei colaborari, mi-a trimis piesa si in momentul in care am ascultat-o, ritmul ei dinamic cu influente orientale care pur si simplu te ridica la dans, m-a surprins placut, iar inspiratia a venit de la sine. Sper ca noul single “In the club” sa fie pe placul publicului si sa aiba un efect pozitiv si optimist asupra ascultatorilor!”, ne-a declarat frumoasa artista.

Piesa “In the club” este compusa de Emrah Iş si RaMona, mixajul si masterul a fost facut de Tom Fall in Olanda si beneficiaza de un lyric video realizat de cei de la Gentlemen Visuals.

RaMona sau Mona (Sora Ramona) este cunoscuta ca ex-membra a trupei Wassabi, dar si pentru hituri ca “Sweet love“, “Unde-i dragostea“, “No Stress” sau “Je t’aime” in colaborare cu Dj Liviu Hodor.

LiKE it?

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.