TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Eros Ramazzotti – Rosa Nata Ieri (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Eros Ramazzotti a lansat videoclipul noului single “Rosa nata ieri”! Noul single este compus de artistul italian impreuna cu Francesco Bianconi si Kaballà, iar pentru promovarea piesei a fost filmat un videoclip in regia lui Alexey Golubev, ce o are ca personaj central pe talentata balerina de origine rusa: Diana Vishneva.

Eros-Ramazzotti1

Dupa mai bine de 30 de ani de la debut, Eros Ramazzotti adauga un nou capitol unei cariere muzicale impresionante, ce poate fi descrisa prin cifra record de 50 de milioane de albume vandute pana in prezent. Anul trecut, artistul italian a lansat cel de-al 13-lea disc, “Perfetto“, care s-a plasat pe prima pozitie in topul albumelor din Italia.

Eros Ramazzotti a inceput sa invete chitara la varsta de 7 ani si a incercat sa-si croiasca un drum pe platourile de filmare initial ca figurant. Familia l-a incurajat si tanarul Eros si-a scris primele cantece in colaborare cu tatal sau Rodolfo, muncitor in constructii pe timp de zi, muzician noaptea. In 1981 ia parte la concursul muzical “Nuove di Castrocaro” si ajunge in finala cu compozitia proprie “Rock ’80”, prinzand astfel si primul sau contract cu o casa de discuri.

In 1982 isi lanseaza primul single, intitulat “Ad un Amico”, si lucreaza cu compozitorul si muzicianul Renato Brioschi, mentorul sau in drumul spre victoria din 1984 la Sanremo, unde castiga la categoria debutanti. Urmeaza apoi lansarea primului sau album, “Cuori Agitati“, atat in italiana, cat si spaniola, iar single-ul “Una Storia Importante” se vinde in milioane de copii in Franta si devine un hit in restul Europei, iar Eros Ramazzotti ajunge un nume international.

Te-a impresionat noua piesa semnata de Eros Ramazzotti?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.