TNT Radio

Sting Tour

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

stingConcertul care marcheaza prima vizita a artistului la Cluj – Napoca, in Transilvania, este inclus in turneul intitulat 57th & 9th ce promoveaza noul proiect muzical al artistului, un album cu puternice influente rock. Materialul discografic poarta acelasi nume, fiind intitulat astfel dupa intersectia pe care Sting o parcurgea zilnic in drumul sau catre studioul unde inregistra noile piese.

Turneul a inclus pana in prezent peste 50 de orase din lume, fiind extrem de apreciat de presa muzicala internationala. Mai multe detalii despre programul complet al turneu sunt disponibile si pe site-ul: www.sting.com/tour.

Cu o activitate concertistică impresionantă, având la activ numeroase albume și câștigând premii și distincții atât în perioada The Police, cât și în timpul carierei solo, Sting este unul dintre cei mai apreciați artiști ai lumii.

La acest eveniment, Sting va fi însoțit de un live band din care fac parte Dominic Miller (chitară), Josh Freese (tobe), Rufus Miller (chitară), și acordeonistul Percy Cardona. De asemenea, alături de aceștia, pe scenă va urca un invitat special – Joe Sumner.

Official Links:
facebook.com/sting
www.sting.com/

Video

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Leave us your email to send you exclusive content.