CuZ wE`rE TNT (DYNAMITE)!

Frequently Asked Questions

INTREBARI FRECVENTE

CUM POT ASCULTA TNT RADIO ON-LINE?
Este foarte simplu! Ai nevoie de Winamp, minim versiunea 5.6. Daca nu il ai, il poti descarca gratuit de pe Winamp.com.

Dupa ce l-ai instalat, apasa in partea dreapta sus a oricarei pagini de pe www.tntradio.ro, butonul “LIVE”. Vei observa in playerul tau o lista de servere unde poti asculta TNT Radio. Poti alege oricare dintre aceste servere sau poti lasa programul sa le ia la rand pana cand gaseste unul liber.

DE CE NU POT ASCULTA TNT RADIO ON-LINE?
1. Este posibil sa nu ai un program compatibil cu standardul AAC Plus in care transmite on-line TNT Radio. SOLUTIA: Descarca gratuit Winamp de pe Winamp.com.
2. Serverul este plin. Din pacate, numarul conectarilor simultane este limitat. In acest caz vei primi mesajul de eroare “server full“.
3. Conexiunea ta la Internet nu este stabila. Este posibil sa auzi TNT Radio cu intreruperi, iar in acest caz iti recomandam sa contactezi providerul tau de Internet.

DE CE NU VAD SITE-UL AFISAT CORECT?
Pentru ca folosesti Internet Explorer. Majoritatea site-urilor din ziua de astazi nu mai sunt optimizate pentru Internet Explorer, deoarece acesta a ramas in urma cu noile elemente de webdesign. Site-ul TNT Radio este optimizat pentru urmatoarele browsere de internet: Google Chrome, Opera si Mozilla Firefox.
Downloadeaza si instaleaza oricare din browserele enumerate si site-ul va fi afisat corect.

DE CE AU DISPARUT MESAJELE MELE DE PE PAGINA TNT RADIO DE FACEBOOK?
1. Nu ai respectat Termenii si Conditiile de utilizare a www.tntradio.ro
2. Mesajul a fost postat gresit.
Stergerea mesajelor, cu exceptia celor care ofenseaza pe ceilalti utilizatori sau care reprezinta orice fel de discriminare, se face cu un preaviz public de 24 de ore. Preavizul este anuntat de administratorul sau moderatorii paginii oficial de facebook a TNT Radio. Veti gasi acest preaviz imediat sub mesajul care urmeaza sa fie sters.

DE CE LA RADIO AUD STIRI SI SUB “ACUM LA RADIO” APARE NUMELE UNEI MELODII?
Acest serviciu este rezervat doar membrilor VIP. In timpul stirilor, emisiunilor destinate dezbaterilor, interventiilor prezentatorilor si al calupurilor publicitare gasiti afisat numele ultimei piese difuzate la TNT Radio.

DE CE NU VA AUZITI SI PE FM?
Deoarece ca nu dispunem de fondurile necesare pentru a emite in FM. Noi ne-am dori, dar din pacate nu putem. Costurile care tin de obtinerea licentei si amenajarea studioului sunt mult prea mari. Pe viitor, daca vom avea posibilitatea financiara, o sa iesim si pe eter.

CAND ESTE REACTUALIZAT SITE-UL?
www.tntradio.ro este intretinut 7/7, 24/24. Reactualizarile se fac dupa ce toate informatiile spre publicare sunt verificate de echipa de redactori a TNT Radio. Respectam si on-line politica “stirilor care conteaza”, adica va oferim doar acele informatii cu adevarat importante, imediat cum ele apar.

LA CE ADRESA POT SA TRIMIT STIRI PENTRU SITE?
Poti trimite comunicate de presa sau informatii care crezi ca se incadreaza in formatul acestui site la adresa [email protected]io.ro. Pe site apar si informatiile primite de redactia stiri.
Te rugam sa ne lasi si datele tale de contact. Vom verifica informatiile si daca se incadreaza in profilul www.tntradio.ro le vei regasi in rubricile noastre.

SUNT INTERESAT DE RECLAMA PE SITE-UL TNT RADIO SI/SAU PE POST. CUM PROCEDEZ?
TNT Radio ofera spatiu publicitar atat pe site, cat si pe radio, prin intermediul spoturilor audio. Producem spoturi audio la cerere pentru difuzare la TNT Radio si nu numai. Pentru mai multe detalii, va rugam sa folositi adresa de email [email protected] sau formularul de CONTACT.

TREBUIE SA PLATESC CEVA PENTRU ACCESAREA SITE-ULUI?
NU! Accesarea acestui site nu presupune niciun cost din partea ta, exceptand cheltuielile pentru conectarea la Internet. In cazul in care vor exista servicii cu valoare adaugata pe www.tntradio.ro, acest lucru va fi semnalat clar si vizibil.

CE ESTE RSS SI CUM MA POT FOLOSI DE EL?
RSS (Really Simple Syndication) este un sistem prin care esti anuntat de fiecare data cand www.tntradio.ro publica o stire noua in categoriile alese de tine. Alegand o anumita categorie se poate obtine URL-ul RSS-ului asociat, care va fi vizibil in campul “Address” din browser. Se copiaza acest URL si se urmeaza instructiunile pentru a putea configura aplicatia RSS utilizata.