TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Faydee – Sun Don’t Shine (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Dupa ce vara trecuta a luat cu asalt topurile din Romania cu hitul “Lullaby”, produs de Mihai Ristea, Alex Cotoi si Mika Moupondo, australianul Faydee lanseaza astazi single-ul “Sun Don’t Shine”, insotit de un videoclip.

Melodia este produsa de Divy Pota (Buckle Up Entertainment), care a semnat si productia altor hituri ale lui Faydee, precum “Laugh Till You Cry” si “Unbreakable”. In plus, alaturi de Costi Ionita, Shaggy si Mohobi l-am ascultat si pe piesa “I Need Your Love”, lansata anul trecut si care a avut succes inclusiv in SUA.

“De cum am ascultat negativul melodiei, mi-am dat seama ca mi se potriveste de minune, asa ca m-am apucat sa scriu versurile, care mie imi plac foarte mult. Sper ca melodia sa placa si sustinatorilor din Romania, care pentru mine este ca o a doua casa, si sa aiba acelasi feedback de care s-a bucurat si “Lullaby”, piesa devenita hit datorita lor”, a declarat Faydee.

VERSURI AICI: ⬇

Videoclipul, filmat la inceputul lunii noiembrie este regizat de Steve Saints, de scenariu ocupandu-se Brace Beltempo, in timp ce coperta noului single este realizata de Davide Lorefice.

LiKE it?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.