TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Florena – Behind the shadows (piesa noua)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Florena a lansat prima ei melodie!

Cunoscuta publicului in urma participarii la “X Factor” in anul 2013, unde a facut parte din echipa lui Dan Bittman, Florena a lansat piesa sa de debut “Behind the Shadows”, cu care tocmai s-a calificat in semifinala Eurovision 2016.

La doar 16 ani, se pare ca Florena deja isi croieste drumul sigur catre topurile muzicale, cu atat mai mult cu cat este sustinuta de Gabriel Huiban, producatorul căruia i se datoreaza succesul unor hituri precum “Mi-e dor de noi”, “Nu”, “Doua anotimpuri” (DJ Project), “Anicyka Maya”, “24” (Anna Lesko) si Gasca Mea (Hi-Q). Tot el este responsabil de productii de top ale unor artisti cunoscuti, printre care Alexandra Stan, Delia, Andreea Banica, Elena Gheorghe, CRBL sau Giulia.

Mai mult, la piesa “Behind the Shadows” au lucrat, impreuna cu Gabriel Huiban, atat Laurentiu Duta, cat si Adam Powers.

Pe langa interpretarea dramatica si convingatoare a piesei, intre atuurile Florenei se numara si faptul ca, desi este atat de tanara, este constienta ca pe langa talent ai nevoie si de multa munca. Inca de la varsta de cinci ani, artista a investit in promitatoarea ei cariera mii de ore de lectii de canto si de pian.

LiKE it?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.