TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Francesca – Party Girl (single nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Dupa ce a spus “Nu Disco”, acum e “Party Girl”.

Francesca Lucarelli, artista care este jumatate romanca – jumătate italianca, isi lanseaza cel de-al 4-lea single din cariera sa, “Party girl”, o piesa ce este compusa de Adi Colceru, iar a carei productie a fost realizata in studioul DAV7.

“Sunt la al patrulea single, Party Girl, care sper sa va placa si sa dansati pe piesa mea pana dimineata. Am lucrat cu David Deejay, el mi-a compus pana acum piesele si rezultatul a fost pe masura. Party Girl este o piesa dedicata tuturor fetelor carora le doresc sa se distreze si sa isi gaseasca iubitul la o petrecere precum este texul piesei”, ne spune Francesca.

“Party Girl” mi-a placut de la prima ascultare, mi-a dat o energie pozitiva, de buna dispozitie, nu este o piesa trista. Sper ca si publicul sa simta aceasta stare de optimism. Sunt foarte incantata de cum a iesit piesa si de colaborarea cu Adi Colceru si DAV7, colaborare pe care am avut-o pentru toate cele 4 single-uri ale mele si care sper sa continue”, ne-a declarat artista.

Artista a realizat pentru noul single si o sedinta foto in care asa zisa Selena Gomez de Romania este senzuala, plina de atitudine si extrem de sexy. Francesca si-a adus tinutele pentru shooting direct de la Milano, orasul ei preferat de shopping, caci acolo isi face de regula cumparaturile.

YOU CAN ALSO READ -  ALAN & KEPA feat. Francesca si Mario V. - Cuvinte (videoclip nou)

LiKE it?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.