TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Francisca feat. Pacha Man – Lacat la inima (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Francisca lanseaza o noua piesa, intitulata “Lacat la inima”, intr-o colaborare cu Pacha Man si cu un videoclip senzual si indraznet, in care imparte patul cu o alta femeie.

“Lacat la inima” este continurea povestii inceputa in piesa “Piatra de pe inima”, un featuring cu Uddi, compusa de catre George Papagheorghe si Marius Dia, in studioul Panda Music.

Videoclipul este regizat de catre Lazar Cercel si a fost filmat pe parcursul a 24 de ore in padurea Baneasa, dar si intr-un hotel din Bucuresti.

“Iubirea si obsesia pentru o persoana pot fi usor confundate intre ele. O obsesie, in schimb, traieste si se hraneste din atractia intensa, din dorinta, din nevoia de a il avea pe celalalt, chiar in lipsa cunoasterii sale ca persoana. Piesa ‘Lacat la inima’ reprezinta un alt capitol din viata mea, reflecta stările si emotiile mele”, ne declara Francisca.

Francisca si-a descoperit pasiunea pentru muzica de la varsta de 5 ani, iar timp de 14 ani a studiat actoria, muzica si dansul indrumata de numeroase personalitati celebre din Romania si de peste hotare. Anul 2012 isi pune amprenta asupra carierei sale, odata cu participarea in cadrul celebrului concurs X Factor, unde Francisca uimeste juriul cu calitatile ei vocale si reuseste sa ajunga pana in semifinala, alaturi de trupa RED.

YOU CAN ALSO READ -  Francisca - OMG (single nou)

In urma cu 7 luni, artista colaboreaza cu Uddi, colegul si prietenul ei de la X Factor, pentru single-ul “Piatra de pe inima”, piesa ce a adunat peste 6,2 milioane de vizualizari pe YouTube.

Va place piesa Franciscai?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.