TNT Radio

LATEST TNT NEWS

PREMIERA: GEO DA SILVA – I Love U Baby (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

DJ-ul si producatorul Geo Da Silva revine cu single-ul „I Love You, Baby”, o piesa inspirata din anii ’90 si 2000, dar cu un sound fresh si actual, o veritabila declaratie de dragoste pe ritmuri dance.

Prezent in spatele pupitrului de mix pe scenele muzicale de aproape un deceniu, artistul originar din Timisoara a surprins de multe ori si prin energia pe care o transmite in calitate de MC.

O voce deja cunoscuta litoralului romanesc, Da Silva a deschis portile entertainmentul european odata cu lansarea single-ului „I’ll Do You Like A Truck”, pe care l-a transformat treptat intr-un brand de entertainment international.

Pornind din insorita Grecie cu show-ul sustinut, in 2008, in Mykonos, Geo Da Silva a demarat un turneu mondial care l-a purtat pana in prezent prin mai mult de 25 de tari din America, Asia, Australia si Europa, iar hituri precum „Hey Mr. DJ Get Up”, „Bellezza”, „I Like The Girls Who Drink With Me”, „Booma Yee”, „Disco-Disco Good-Good”, „Awela Hey” si „Na Ru Ney”, pe care l-au transformat intr-una dintre cele mai renumite prezente DANCE, de origine romana, din lume.

YOU CAN ALSO READ -  Geo Da Silva & Sean Norvis - Noaptea-i nebuna (videoclip nou)

Videoclipul ‘I Love You, Baby” este filmat in Bucuresti si Constanta si respecta in continuare cateva dintre retetele care l-au consacrat pe artist: outfit-uri senzationale, senzualitate si zile insorite.

LiKE it?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.