TNT Radio

LATEST TNT NEWS

GEØRGE, Anda Adam, Lora & What’s UP – Mosu’ e roman (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Geørge este in verva in ultima perioada si lanseaza hit dupa hit!

b80aj7

Pentru ca sarbatorile de Craciun se apropie cu pasi repezi si deja a inceput frenezia, cei patru lanseaza o piesa in tema, intitulata “Mosu’ e roman”, un colind vesel, insotit de un videoclip plin de culoare.

In videoclip ii vedem pe cei patru artisti cum se plimba printr-o casa impodobita de sarbatori, canta si danseaza si chiar traiesc o sperietura cu Anda Adam care inca nu nascuse la momentul filmarilor.

“Anda Adam a venit cu ideea unei piese de Craciun. Daca fina a zis, nasu’ s-a conformat. Lorei, care era la studio, i-a placut colindul, asa ca ni s-a alaturat si ea. Cum il stiam patriot pe What’s Up, l-am intrebat, el a spus imediat da si uite asa ne-am facut trupa!”, ne-a spus Geørge.

Videoclipul piesei a fost filmat de catre un regizor imbracat in Mos Craciun si ne dezvaluie o poveste specifica acestei perioade magice din an, in care cei 4 cantareti celebreaza spiritul sarbatorilor.

“‘Mosu’ e roman’ este o piesa pe sufletul nostru si un dar pentru fani, de Craciun. Videoclipul este regizat de catre Alex Ceausu, iar melodia este compusa de mine si Marius Dia, in studioul nostru Panda Music, alaturi de What’s UP, in colaborare cu Cat Music, MediaPro Music si Roton”, a mai adaugat fostul Jorge.

George s-a “rebranduit” recent si si-a schimbat numele de scena de la Jorge si a lansat un nou single in urma cu cateva saptamani. Piesa se numeste “Nimeni nu-i perfect” si a ajuns la 3 milioane de vizualizari pe Youtube in doar 3 saptamani.

YOU CAN ALSO READ -  Matteo - Trafic infernal (videoclip nou)

Va place piesa ?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.