TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Hot Casandra – Feelings (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Hot Casandra, un proiect electro pop care se bucura de succes mai mult in afara Romaniei, lanseaza astazi “Feelings”. O piesa optimista, care prezinta starile unui cuplu care trece de la nostalgie la speranta.

Hot Casandra este un proiect in spatele caruia se afla Paul Ballo, liderul si vocalistul trupei.

“Piesa a fost compusa de mine in stil fulger, in aproximativ 20 de minute. Pentru productie, creditele merg catre colegii mei, Matei Vlad si George Simion, care ma ajuta atat in studio, cat si in concerte. Multa lume ne spune ca muzica noastra suna ‘ca afara‘, deci cu piesa ‘Feelings’ noi vrem sa aducem electro pop-ul si in atentia romanilor”, ne-a declarat artistul.

Clipul, regizat de Mihai Lazar, s-a filmat in Bucuresti, intr-un cadru urban, pe acoperisul unei cladiri centrale, “cu capul in nori“, exact cum sunt si personajele din clip.

Paul Ballo a intrat in muzica inca de pe vremea cand avea 7 ani, in corul dirijat chiar de mama lui, soprana de opereta Bianca Ionescu, alaturi de care a si cantat piesa “Hold Me Tight“.

Hot Casandra s-a remarcat mai intai la nivel international, inca de la infiintarea trupei in 2010, piesa “Operatic Female Having A Crack” fiind inclusa pe celebra compilatie Buddha Bar XVII. Si pana sa infiinteze Hot Casandra, artistul a activat in trupele Go to Berlin, The Amsterdams si KUMM.

LiKE it?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.