TNT Radio

LATEST TNT NEWS

HUMAN – Aripi de sticla (single nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Inchide ochii si simte muzica. Asta este tot ceea ce conteaza!

Daca in urma cu 7 zile, cel mai nou proiect din muzica romaneasca lansa piesa “Radioactive“, astazi Human te invita intr-o lume magica, o lume in care uiti de lucrurile materiale, te lasi purtat de influentele jazz, blues, indie ale piesei si inveti sa zbori pe “Aripi de sticla”.

Fara filtre, fara o reteta precisa, piesa “Aripi de sticla” este transpunerea sentimentelor celor mai pure, oneste, pe o linie melodica inedita, iar toata povestea are loc intr-un spatiu idilic, in care vei fi doar tu si imaginatia ta.

“Povestea acestei piese a inceput simplu, chimic, prin incercari multiple. Inspiratia este lumea nemarginita, dragostea universala, ideile marete, visul. Tu stii mai bine! Tu esti propriul tau regizor! Nu inceta sa visezi si nu uita ca muzica vindeca ori de cate ori va fi nevoie”, ne-a declarat Human.

Cu un stil inedit si un sound dreamy, proiectul aduce in acelasi loc producatori si compozitori care nu s-au intalnit pana acum, dar care vorbesc aceeasi limba – muzica.

Human este o extensie a noastra, latura umana a fiecarui om. Intregul proiect va fi conturat prin melodii personale, fara a le integra intr-un stil muzical anume.

Cum vi se pare acest nou single?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.