TNT Radio

LATEST TNT NEWS

JerryCo feat. Mellina – Daca ma iubesti (piesa noua)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Mellina incepe noul an in forta! Artista isi imprumuta vocea pentru noul single JerryCo ce se anunta a fi un adevarat hit!

JerryCo si Mellina isi unesc vocile intr-o colaborare noua care se numeste “Daca ma iubesti”. Piesa este o balada de dragoste cu un mesaj puternic despre cum ar trebui sa functioneze o relatie in care sentimentele sunt pe primul loc.

“Dragostea e viata. E raspunsul la tot, dar in relatia de cuplu aduce fericirea doar daca vine natural si neconditionat din ambele sensuri. Egoismul distruge si separa si asta este lait motivul piesei”, spune JerryCo.

VERSURI AICI: ⬇

Piesa este produsa de Boier Bibescu impreuna cu JerryCo, George Popa, Emanuel Gheorghe, iar versurile sunt scrise de JerryCo.

A” fost fun sa lucrez cu Jerry si mi s-a zbarlit pielea inca de la prima varianta demo a piesei. Dragostea este un drum in doi si daca am intelege ca egoismul nu are ce cauta in iubire, ar fi mai multi oameni fericiti pe pamant”, a tinut sa spuna Mellina despre colaborarea cu JerryCo.

Mellina a facut primii pasi in muzica in 2011, insa a cunoscut succesul in 2014 odata cu hit-ul “Poza de album” feat. Vescan, care a spart topurile radio si Youtube. Piesa i-a adus si primul premiu important din cariera, si anume “Strongest Message” la RMA 2014. A urmat apoi piesa “Cutremur in inima mea” si colaborari cu artisti precum Bere Gratis pentru “Pana sus la cer“, cu Two pentru piesa “Vinovat” si cu DOMG la “You Broke My Heart“. Mai mult, artista si-a deschis si o scoala de canto alaturi de buna ei prietena, Maria Simion. Scoala se numeste “Tralala School“.

“Am invatat sa iubesc! Asta este cea mai mare realizare a vietii mele si ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pentru treaba asta. Acum stiu ca cel mai mare dusman al dragostei este egoismul, pe care trebuie sa-l scoti din suflet ca sa cunosti iubirea neconditionata si fericirea. De la viata primesti ce dai”, a incheiat JerryCo.

La sfarsitul anului JerryCo lansa single-ul “Pana te intorci” insotit de un lyric video, a avut o colaborarea de exceptie cu Adda pentru piesa “Absent nemotivat” si a spus lucrurilor pe nume in piese ca: “Asa trec anii” feat. Proconsul, “Campion” feat. Alex Vasilache, “Rdk-te si fugi” in colaborare cu Gabriel Cotabita si “N-ai tupeu“, un pamflet la adresa celor care si-ar dori mai mult de viata de familie.

Va place piesa Mellinei & JerryCo?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.