CuZ wE`rE TNT (DYNAMITE)!

DJ Application – JOIN TNT RADIO – BE A DJ!

INTRĂ IN GAŞCA TNT RADIO!
Talentul, originalitatea si spontaneitatea te caracterizeaza inca din grupa mica, radioul iti place si gura nu-ti mai tace? Atunci ai toate sansele sa devii unul dintre colegii nostri.

ITI PLACE IDEEA DE A FI DJ SI VREI SA INCERCI?!

Tot ce ai nevoie este vointa, motivatie si pasiune pentru muzica si radio online. Daca tu crezi ca ai ceva de transmis si iti place sa impartasesti playlistul si/sau parerile tale te asteptam alaturi de noi.

Cautam persoane serioase, comunicative si receptive, cu o voce placuta si un repertoriu cat mai vast! In primul rand, noi aici legam prietenii dincolo de munca pentru acest proiect.

DEVINO MODERATOR LA TNT RADIO – LA CEL MAI POZITIV RADIO DE PE FRECVENTELE ON-LINE!
Inainte de a specula cineva diverse lucruri tinem sa precizam faptul ca stim ca este un radio ce emite doar online (pe internet) si ca nu putem gasi talente intr-ale radiofoniei sau ca nu putem oferi recompense celor ce doresc sa colaboreze cu noi.

NOTA: Am precizat toate acestea atat pentru cititori, cat si pentru viitorii colaboratori.

Cu toate acestea, tinem sa precizam cateva aspecte pe care le avem in vedere atunci cand noi, cei de la TNT Radio ne gandim la notiunea de moderator sau “dj de radio”, cum le place unora sa spuna.

In primul rand, ca o recomandare intamplatoare… doritorii pot vizualiza pe internet materialele: “Cum sa nu faci radio pe internet”.

tnt-studio

ESTI PREGATIT?
Sa trecem in revista cateva precizari legate de ce anume ar trebui sa stii inainte de a fi moderator:
– intelegerea conceptului de radio si acceptarea faptului ca tu esti acolo sa transmiti un mesaj, sa moderezi o emisiune, nu sa te distrezi precum intr-un club;
– cunostinte muzicale incat sa nu te “balbai” cand vine vorba de anul lansarii unei melodii, informatiile referitoare la artistul pe care tocmai l-ai difuzat sau esti pe cale sa o faci;
– vorbirea corect gramaticala a limbii romane, macar atat cat sa nu faci dezacorduri grosolane in timp ce dialoghezi cu un ascultator.

TE ASTEPTAM ALATURI DE NOI!
Trebuie sa iti placa muzica comerciala, buna dispozitia, sa ai minim 16 ani, o buna conexiune la internet si timp liber suficient pentru o astfel de activitate.

Trimite-ne un demo cu o improvizatie live, la adresa de e-mail [email protected], in care sa ne convingi ca esti persoana pe care o cautam.

3-mixweekendshow

MIX MUSIC WEEKEND
Esti Dj? Iti place muzica, vezi persoane care s-au apucat de aceasta meserie si se distreaza de minune, chiar daca sunt rezidenti de o saptamana si au un nume deja?

INDIFERENT CA ESTI DJ AMATOR SAU PROFESIONIST, NOI TE PROMOVAM!
Te ocupi deja cu DJ-ingul? Sau cel putin poti mixa si esti talentat, insa nu esti suficient de promovat, TNT Radio te promoveaza gratuit!

TRIMITE-NE UN E-MAIL LA REDACTIE SI NOI VOM FI CU OCHII PE TINE
Daca deja ai niste cunostinte si ai putea sa te “strecori” intr-un pupitru, nu mai pierde timpul si da-i drumul la treaba.

Un intreg weekend este rezervat pentru tine, in fiecare seara de vineri pana duminica, incepand cu orele 21:00, pentru ca tu sa poti sa devii dj-ul preferat al publicului mult asteptat.

Pentru promovarea ta sau a pieselor tale contacteaza-ne. Expediaza-ne creatile tale la adresa noastra de email si impartaseste talentul tau cu altii, iar mixurile tale (seturile tale) le vom difuza pe post.

Asteptam seturile (mixurile) tale la adresa de e-mail [email protected].

———————————————-
TNT Radio Official Links:
Web: http://tntradio.ro
Email: [email protected]
FB: http://www.facebook.com/tntradio
Twitter: http://twitter.com/tntradioro
YouTube: http://www.youtube.com/c/TNTRadioRomania
VK: http://vk.com/tntradioro
Google+: http://plus.google.com/u/0/+TNTRadioRomania