TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Jukebox – Come On Everybody (piesa noua)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Trupa Jukebox lanseaza lyric-video-ul piesei cu care vor intra in semifinala Selectiei Nationale Eurovision 2016, ce va avea loc pe 4 martie in Sala Sporturilor din Baia Mare.

Piesa “Come On Everybody”, compusa de catre membrii trupei, este o poveste muzicala, cu un mesaj optimist: “come together, come on everybody, let’s have fun, hai la joc!“, inspirata din spiritul si cultura populara din Romania, dar care pastreaza stilul trupei, si anume influentele rock.

“Mesajul nostru e putin despre dragoste, putin de ‘haz de necaz‘, putin serios, putin amuzant. E un mesaj neaos, vesel, cu energie, cu superstitii, cu idila si prejudecatile derivate. Haideti sa lasam grijile, sa ne bucuram de ceea ce avem, sa gandim pozitiv, sa ne distram, sa fim buni unii cu altii, sa ne iubim mai mult tara si oamenii frumosi care o alcatuiesc, sa dansam si cand ne-o fi mai rau sa ne fie ca acum! A fost o intamplare, o coincidenta ca versurile noastre sa se identifice astfel cu sloganul Eurovision din acest an (Come Together). Genul piesei iese din tipare: rock, folclor si umor. Cantam genul acesta de piese in concertele noastre live de peste 10 ani”, ne-au declarat Jukebox.

Trupa Jukebox pregateste deja show-ul pentru semifinala Eurovision Romania, care va avea loc pe 4 martie in Sala Sporturilor din Baia Mare. Dintre cele 12 piese din semifinala, 6 vor trece in marea finala, patru dintre ele sunt alese de catre juriul de specialitate, iar doua de catre public, prin televot.

In finala din 6 martie, publicul este singurul care va vota si va alege reprezentantul Romaniei la Eurovision Song Contest, ce are loc in luna mai, in Stockholm, Suedia.

Jukebox este formata din Alexandru Vasilache (solist), Cristina “Blonda” Caramarcu (solista), Adi Tetrade (tobe), Viorel Dodoc (chitara), Andrei Apostol (chitara), Alin Neagoe (chitara-bas), Alex Matei (clape), Sergiu Moldovan (clape).

Trupa este una dintre cele mai populare, versatile si longevive trupe pop rock, funk, rock and roll, pop, retro si fusion, cu peste 15 ani pe piata muzicala din Romania, avand la activ peste 1400 concerte Live, 3 albume (“Christmas songs”, “Feel like making love” si “Picuri de rai”) si 6 singles (“Te adoresc”, “Breakout”, “Cum vrei tu”, “Editie speciala”, “Sarbatorile-au venit” si “Addicted”).

Trupa Jukebox este cu adevarat, la propriu, o cutiuta muzicala plina de veselie care ofera publicului multa energie pozitiva, optimism si muzica buna, cantata intotdeauna Live!

LiKE it?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.