TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Justin Bieber & Skrillex – Sorry (acoustic version)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Justin Bieber ne ofera varianta acustica a celui mai nou single al sau, alaturi de cel care i-a produs piesa – Skrillex. Varianta acustica Sorry e insotita de un videoclip alb – negru, foarte simplu, in care nu rateaza ocazia de a se mai da putin pe skateboard.

Videoclipul incepe cu ei doi, alaturi de Blood, vorbind despre cum n-au mai colaborat pana acum, iar la jumatatea clipului mai iau o pauza pentru a se da pe skateboard, iar pentru cateva momente il avem in cadru si pe managerul lui Bieber, pe numele sau Scooter Braun.

Justin Bieber a lansat “Sorry” la finalul saptamanii trecute si a venit cu un dance video inainte de a lansa un clip oficial in toata regula.

Primul single care i-a marcat intoarcerea in muzica a fost “What Do You Mean“, piesa produsa tot de Skrillex, care a ajuns pana pe prima pozitie in Hot 100. In plus, tanarul canadian a reusit sa ii intreaca si pe cei de la One Direction si a dat startul unei “rivalitati“, trupa britanica si Biebs lansandu-si albumele in aceeasi zi.

YOU CAN ALSO READ -  Justin Bieber - Love Yourself (Cover by Jasmine Thompson)

Cum vi se pare versiunea acustica a piesei?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.