Kaimo K & Sarah Russell – Love Will Never Leave (piesa noua)

Written by on 15/11/2015

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Pentru cel de-al 100-lea release de la Amsterdam Trance Records, Raz Nitzan a scris “Love Will Never Leave”, o piesa produsa de Kaimo K, a carei piesa de rezistenta este vocea frumoasei Sarah Rusell din Marea Britanie.

Cu o tema melodica inspirat de memorabila si cu niste versuri usor de retinut, “Love Will Never Leave” pare sa fie una dintre piesele vocal trance ale sfarsitului de an. Pe langa faptul ca este release-ul cu numarul 100 la Amsterdam Trance Records, aceasta colaborare marcheaza single-ul cu numarul 10 al lui Kaimo K si cel cu numarul 5 al lui Sarah Rusell la acelasi label.

Armin van Buuren, Aly & Fila, Photographer si Cold Rush se numara deja printre numele care sprijina in seturile lor acest release aniversar, asteptat pentru lansare pentru ziua de luni, 30 noiembrie 2015.

“Love Will Never Leave” este cea de-a doua colaborare dintre Kaimo K si Sarah Rusell, dupa ce acestia au facut echipa in primavara cu Cold Rush pentru un alt release de succes de la Amsterdam Trance Records, intitulat “Angel Fly“.

Are sanse “Love Will Never Leave” sa intre in topul celor mai tari piese vocal trance ale anului?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Reader's opinions

Leave a Reply


TNT RADIO

CuZ wE'rE TNT (dynamite)!

Current track
TITLE
ARTIST