TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Kaira feat. Elena – Mirror (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Kaira si Elena Gheorghe sunt cele mai bune prietene intr-un videoclip fun si plin de momente amuzate in care toata lumea isi face selfie-uri. “Mirror” este o noua piesa produsa de cei de la Kazibo, autorii unora dintre cele mai tari hituri ale anului trecut.

Piesa “Mirror”, ce marcheaza prima colaborare dintre Kaira si Elena, este compusa in studiourile Kazibo Music, de catre Alex Pelin, Ovidiu Baciu si Kaira.

Videoclipul, ce ilustreaza un comic de personaje si de situatii, pe cat de amuzante, pe atat de reale, este regizat de catre Florin Botea si urmareste parcursul unei zile din viata plina de activitati a unei persoane din secolul 22, din care nelispite sunt selfiurile.

Kaira a devenit cunoscuta datorita colaborarii cu Delia la piesa “Pe aripi de vant“, primul mare hit al celor de la Kazibo, care apoi au revenit cu noi piese in topul difuzarilor. Artista a mai colaborat cu Andreea Banica pentru piesa “Doi” si cu Sisu Tudor la “Condamnati la fericire“.

Printre hiturile produse de cei de la Kazibo se mai numara si piesa “In bucati“, o colaborare a Elenei Gheorghe cu Glance, care a ajuns intre cele mai difuzate piese din 2015.

Va place noua piesa Kaira?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.