Kanye West feat. Kendrick Lamar – No More Parties in L.A. (piesa noua)

Written by on 18/01/2016

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Pe cand noi asteptam un nou album de la Kanye West, rapperul ne ofera si cate o piesa noua. De data aceasta ascultam varianta full a track-ului “No More Parties in L.A.”, prima sa colaborare cu Kendrick Lamar.

Cei doi au plecat in turneu impreuna in 2013, pe cand Yeezy promova albumul lansat atunci, insa cei doi nu au scos vreo piesa impreuna pana acum. Trackul ar fi trebuit sa apara in cadrul seriei GOOD Friday, pe care rapperul a readus-o la viata recent.

Fanii stiu deja ca rapperul a lucrat la aceasta piesa inca din 2010, alaturi de Madlib, in cadrul sesiunilor pentru “My Beautiful Dark Twisted Fantasy“, insa acum am putut asculta si versiunea finala. Inca nu e clar daca aceste piese vor fi incluse pe noul album al lui ‘Ye sau sunt menite doar sa ne faca incalzirea.

Rapperul a anuntat ca vom asculta “Swish” pe 11 februarie, insa poate de data aceasta va alege o alta metoda de a-si promova discul.

Precedentul material, “Yeezus“, nu a avut impactul scontat, Kanye s-a bazat pe elementul surpriza si nu a mers chiar asa cum a planuit. Nu a avut single-uri de promovare inainte si nici in vanzari nu a stat prea bine, in ciuda faptulului ca a primit aprecieri din partea criticilor muzicali. Yeezus a dat piese precum “All Day“, “Only One” sau “Black Skinhead“.

Kendrick Lamar, in schimb, se bucura de succesul pe care l-a inregistrat cu noul sau material, fiind nominalizat la mai multe premii Grammy pentru “To Pimp a Butterfly“.

Ce ziceti de aceasta colaborare?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Reader's opinions

Leave a Reply


TNT RADIO

CuZ wE'rE TNT (dynamite)!

Current track
TITLE
ARTIST