Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
CuZ wE`rE TNT (DYNAMITE)!

Kanye West feat. Miley Cyrus & Travi$ Scott – Black Skinhead (Remix)

132

Miley Cyrus si Kanye West au lipsit de la petrecerile de dupa MTV Video Music Awards pentru ca au lucrat impreuna.

Asta ar putea fi una din cele mai mari surprize din acest inceput de an. Nimeni nu se astepta la o piesa din partea lui Kanye, Miley si Travis Scott. Despre primul se stia ca lucreaza la albumul “SWISH”, iar despre Miley ca e indragostita pana peste cap.

Black Skinhead” este una din cele mai apreciate piese ale lui Kanye si a fost lansata tocmai in 2013. Tot atunci rapper-ul anunta ca ar putea lansa o noua varianta alaturi de Miley, dar fanii au ramas doar cu vestea si nu au primit niciodata piesa. Pana astazi!

Acest remix este o incercare de a crea interes pentru noul album semnat de Kanye, “Swish”, care va fi lansat luna viitoare. Rapperul trebuia sa lanseze o piesa in fiecare vineri a saptamanii, insa saptamana trecuta nu a mai facut acest lucru. Kim Kardashian si-a cerut scuze in numele sotului ei spunand ca de vina a fost programul prea incarcat a lui Kanye, insa seria “G.O.O.D. Fridays” va reveni in curand.

Dupa reprezentatia de la premiile MTV am fi crezut ca Miley nu ne mai poate surprinde cu nimic si totusi inca o face.

Cum vi se pare remixul?

Comments