Karie feat C.I.A. – Noapte Buna (piesa noua)

Written by on 16/02/2016

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Karie lanseaza alaturi de craiovenii de la C.I.A. piesa “Noaptea buna”. Membru in gasca lui Alex Velea, Karie este unul dintre cei mai activi producatori si artisti de la Golden Boy Society.

“Ma stiu cu C.I.A. de foarte mult timp, iar din anul 2011, odata cu lansarea EP-ului ‘7 Gloante’, a inceput si colaborarea noastra profesionala. De atunci si pana in prezent am lucrat impreuna la piese precum ‘Unde e ea‘, ‘Daca as putea‘ si ‘Naihazz‘. Desi piesa ‘Noapte buna’ a fost produsa in urma cu 2 ani alaturi de Soundboy, am hotarat sa o lansam abia acum. Piesa este reprezentativa pentru genul nostru de intruniri cu brigada”, spune Karie despre noua lui piesa in colaborare cu C.I.A.

VERSURI AICI: ⬇

Karie a facut parte din echipa de productie a mai multor piese precum “Don’t say it’s over” (Alex Velea), “Izabela (Karie feat. Skizzo Skillz), “No Sleepin” (Corina), “Biniditat” (Skizzo Skillz feat. Karie) si “Altcineva” (Puya feat Cornel Ilie), cat si a albumului “Plec pe Marte” (Smiley).

Din 2014, artistul face parte din brigada Golden Boy Society, lansand alaturi de Alex Velea, Rashid si Jon Baiat Bun remixul pentru “Izabela”, iar recent, rapperul a lansat piesa “Frumoasa si bestie“, dupa ce in 2015 venea cu un featuring cu Alex Velea si Puya pentru “N-am timp” si piesa “Ca atare“.

LiKE it?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Reader's opinions

Leave a Reply


TNT RADIO

CuZ wE'rE TNT (dynamite)!

Current track
TITLE
ARTIST