TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Karie – Frumoasa si bestie (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Karie incita spiritele cu un nou videoclip provocator pentru piesa “Frumoasa si bestie”. Noul single al lui Karie vorbeste despre dubla personalitate a femeilor.

“In orice femeie care este frumoasa exista si un element de “bestie”. Piesa asta este inspirata atat din realitatea mea, cat si din povestirile tovarasilor. A fost o provocare sa filmam clipul. S-a intamplat intr-o noapte, intr-un apartament la etajul 13. A fost totul la inaltime. Cel mai funny moment a fost cand am comandat, pe la ora 2-3 dimineata, pizza. Stiti cine a iesit la usa sa o ia – fata din clip, imbracata asa cum o vedeti in filmari. Inca imi pare rau ca nu am filmat reactia baiatului de la delivery, era complet perplex”, povesteste Karie.

Cum Karie face parte din brigada Golden Boy Society, alaturi de Rashid, Lino, Mario Fresh si Jon Baiat Bun, are toata sustinerea lui Alex Velea, care spune:

“Ne-am cunoscut acum zece ani si am ajuns sa lucram impreuna in diferite studiouri, pana cand s-a concretizat echipa actuala de la Golden Boy Society, unde zilnic se creeaza linii melodice si piese. Karie este unul dintre cei mai buni si autodidacti producatori cu care am lucrat”.

Karie si-a facut debutul in 2005, cu “Operatiunea XXX“, sub formula VeRbal. Tot atunci au avut si primul lor videoclip alaturi de Puya, “Toata noaptea“, clip care apoi a fost interzis de catre CNA.

YOU CAN ALSO READ -  Mircea Eremia - Dragostea doare (videoclip nou)

Karie a participat si la productia mai multor hituri ca “Don’t Say It’s Over“, “Biniditat“, “Altcineva” si albumul “Plec pe Marte“, lansat de Smiley.

Din 2014 face parte din echipa Golden Boy Society si l-am ascultat cu piese ca “Izabela“, “N-am timp” sau “Ca atare“.

Va place noua piesa Karie?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.