TNT Radio

LATEST TNT NEWS

KIMALE – Ya Libliu Tebya (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Cu Kimale, e fierbinte în Ianuarie! Kim si Alessia formeaza cea mai tare trupa de fete de la noi!

Cu siguranta le-ati mai vazut in alte proiecte, dar acum au decis sa lanseze primul lor single, “Ya liubliu Tebya”, impreuna si la pachet cu un videoclip incendiar.

kimale

Alessia este blonda, Kim cea bruneta, iar clipul este unul care incinge imaginatia celor care il vor privi. Nu de alta, dar fetele sunt extrem de sexi si de senzuale si intr-o forma de zile mari.

“Sunt foarte fericita sa fac parte din proiectul Kimale. De mica imi doream sa fac parte dintr-o trupa de fete, iar faptul ca fac parte dintr-un DUO acum ma bucura cu atat mai mult deoarece eu si Kim suntem foarte compatibile. Ne simtim foarte bine atunci cand suntem impreuna si suntem foarte dedicate acestui proiect!”, ne-a marturisit Alessia.

Regizorii clipului sunt fratii Richard Stan si Claudiu Stan, iar piesa a fost compusa de Vanotek si Ivan Caragia.

“Acest proiect, alaturi de Alessia, a venit ca o dorinta de a aduce un suflu nou, inspirat si matur. Numele trupei noastre ‘Kimale’ s-a nascut din numele meu, Kim si cel al Alessiei. Ideea ii apartine managerului nostru, Marius China, el a avut initiativa de a lansa un proiect de doua fete, care sa vina cu o energie aparte pe scena romaneasca si nu numai. Regizorii clipului, Richard Stan si Claudiu Stan au reusit sa puna in scena un videoclip pe masura care da un impact si mai bun primului nostru single, compus de Vanotek si Ivan Caragia”, ne-a spus, la randul ei Kim.

Videoclipul nu mai are nevoie de nicio alta prezentare! Ce spuneti despre fetele de la Kimale?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.