TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Kwabs – Cheating On Me (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Dupa ce luna trecuta si-a lansat primul material discografic, “Love + War“, primit foare bine de criticii de muzica ai publicatiilor The Guardian, The Independent sau The Times, Kwabs a dezvaluit de curand videoclipul piesei “Cheating on me”.

untitled-article-1446028793

Noua piesa este o continuare a confesiunilor sale muzicale, transmitand doua stari contradictorii in acelasi timp: putere si vulnerabilitate.

Kwabs a marturisit ca piesa nu este o pledoarie pentru iertare, ci mai degraba o declaratie sincera.

“Cand am scris piesa alaturi de Jimmy Napes, am vrut sa spunem o poveste; uneori cand suntem raniti de cei pe care ii iubim, ne ranim si pe noi insine – astfel, a luat nastere “Cheating on me”.

Clipul a fost regizat de I Owe Youth si il prezinta pe Kwabs cantandu-si balada de suflet uitandu-se direct intr-o oglinda, permitand cuvintelor sa rezoneze cu privitorul la fiecare vers.

“Am vrut sa facem un one shot video, in care tot ceea ce vede privitorul este scena din fata lor, devenind astfel captivi in lumea pe care o creeaza. Conceptul clipului s-a axat pe ideea ca sunt prezente doua versiuni ale mele. Una care face lucruri rele si cealalta care trebuie sa se confrunte cu consecintele faptelor – practic, uitandu-se indelung in oglinda”, a declarat Kwabs.

Nascut in Bermondsey si crescut in Camberwell, artistul in varsta de 25 de ani a fost inspirat de-a lungul timpului de colaboratorii sai, SOHN si Dave Okumu.

Kwabs a avut parte de un an incredibil si a lansat albumul sau de debut “Love + War” care a primit numeroase aprecieri. In plus, a fost inclus in clasamentul BBC Sound of 2015.

Totodata, single-ul sau “Walk” a fost un fenomen global, ajungand in top 5 in mai multe tari europene si inregistarnd vanzari de peste 300.000 de copii in Elventia, Austria si Olanda.

Va place noul videoclip Kwabs?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.