CuZ wE`rE TNT (DYNAMITE)!

Last Night feat. Fly Project – Next To You (videoclip nou)

117

Trupa Last Night a filmat un super clip alaturi de Fly Project!

Poker, supermodele si un castel la dispozitia lor, sunt ingredientele celui mai nou videoclip filmat de Fly Project impreuna cu Last Night, trupa descoperita chiar de ei. Piesa se numeste “Next to you” si iti da un chef de nebun de distractie.

12540812_10153933603094301_2976390336026421087_n

Last Night inseamna Bogdan, Cristi si Felix, producatori la Fly Records, studioul lui Tudor si al lui Dan (Fly Project), iar ei au compus impreuna featuring-ul “Next To You”.

Dupa cateva partide de poker, spiritele se incing si fetele incep sa se dezbrace, sa danseze lasciv si sa ii provoace pe baieti sa uite de ce au venit.

“A fost cel mai usor clip al nostru, pentru ca am avut castelul din inima orasului doar pentru noi, am stat jos tot clipul si am filmat alaturi de trei femei foarte profesioniste si extrem de sexy”, ne-a spus Tudor de la Fly Project.

VERSURI AICI: ⬇

“Cele mai bune lucruri se fac in familie, familia Fly Records, cu oamenii cu care rezonezi la fel, noi am intrat acum doi ani in echipa asta si de prima data a existat chimie intre noi si asta se vede in muzica pe care o facem”, a declarat Felix.

Primul single lansat de Last Night, “Liar“, a fost hit in Bulgaria, Macedonia, Turcia, Albania, Kazakhstan, Pakistan, Kosovo, iar fanii lor asteptau de ceva vreme ceva nou.

Cum vi se pare noul lor videoclip?

Comments