Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
CuZ wE`rE TNT (DYNAMITE)!

Laura Toc – O Scrisoare Alba (piesa noua)

251

Laura Țoc, o tanara artista de 20 ani din Bacau, a lansat alaturi de echipa Dynamic Records primul ei single, intitulat “O Scrisoare Alba”.

“Piesa, O scrisoare alba, a fost compusa alaturi de DJ Reck in studioul Dynamic Records. In piesa este vorba despre o poveste de dragoste intre un el si o ea, ei candva sau iubit dar acum relatia lor e din ce in ce mai rece, ea incearca sa ii scrie niste scrisori lui, iar scrisorile cand ajung la el sunt albe si de aici rezulta ca sentimentele lor sau pierdut. Inregistrarile la aceasta piesa au decurs intr-un mod foarte placut iar colaborarea cu Dyamic Records m-a facut sa fiu mai increzatoare si sa imi doresc mult mai multe de la mine pe plan muzical. Sper sa va placa piesa si mesajul ei sa ajunga acolo unde trebuie”, a declarat Laura Țoc.

VERSURI AICI: ⬇

Laura Țoc a inceput sa cante la 11 ani, iar inainte de aceasta varsta, a cochetat cu dansul si gimnastica pana cand a descoperit tainele muzicii care au fascinat-o. Astazi muzica este tot ce conteaza pentru ea: a absolvit Scoala Populara de Arte din Bacau, sectiunea canto-muzica usoara, a castigat numeroase trofee la diverse concursuri, dar si un trofeu la Premiile Muzicale Romanian Top Hits din 2013. In prezent este studenta la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, din cadrul Universitatii Bucuresti.

Laura Toc spune ca nu vrea sa renunte la muzica. Isi doreste o cariera – “semnalele primite pina acum ma incurajeaza!” – iar pentru asta se pregateste intens.

LiKE it?

Comments