TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Like Chocolate – Dirty (piesa noua)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Like Chocolate se intoarce cu o noua piesa semnata de Lanoy Production. Dirty e un track dance cu influente tribale, numai buna pentru dansat.

Sunt o persoana foarte energica si cred ca asta denota si din repertoriul meu alcatuit din piese variate, majoritatea fiind energice! “Dirty” este o completare a mea, a show -ului meu, o piesa cu un sound fresh, compusa de Flavius Filipescu si Eduard Serei, in studiou-rile Lanoy Production! Imi plac provocarile si ma incanta atunci cand “ma joc” cu interpretarea! De la prima auditie am simtit ca ma inspira si ne-am apucat imediat sa o dezvoltam! Sper ca atunci cand o veti asculta sa aveti aceeasi reactie ca a mea: sa nu puteti sta pe scaun si sa fredonati toata ziua!”, ne-a declarat Like Chocolate.

Like Chocolate a intrat pe radio cu piesa “Guatemala“, un featuring cu F. Charm, produs tot de la Lanoy Records. La inceputul acestui an, Like Chocolate a lansat “Romeo si Julieta“, dupa ce proiectul devenise cunoscut pentru piese ca “Maria, Maria“, “Taraboy” sau “Noaptea fetelor“.

YOU CAN ALSO READ -  Yoyo feat. Like Chocolate - Pe umerii mei (piesa noua)

Ce ziceti de noua piesa Like Chocolate? Ajunge pe radio?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.