TNT Radio

LATEST TNT NEWS

LLP feat. Sonny Flame – Booty Clap (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Cunoscuti pentru ritmurile incendiare cu care isi delecteaza fanii, LLP si Sonny Flame au decis sa colaboreze pentru a lansa “Booty Clap”, una din cele mai fierbinti piese ale aceste toamne.

“E piesa pe care garantez ca va dansa toata lumea. E o piesa pozitiva cu un vibe de voie buna care nu are cum sa nu iti ramana in minte. Imi doream de ceva vreme sa lucrez cu Sonny Flame si iata ca planetele s-au aliniat, am facut echipa cu binecunoscutul producator Boier Bibescu, iar asa s-a nascut noul nostru label ‘Big Up Music’, asa a prins viata si colaborarea pe care mi-o doream”, a spus LLP.

VERSURI AICI: ⬇

LLP este un dj si producator ale carui creatii dau tonul de distractie, iar experienta de peste 14 ani in domeniu l-a facut sa fie din ce in ce mai solicitat pentru diverse proiecte in Romania, cat si peste hotare. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se gasesc “Fire” si “Persia”, single-uri ce au tinut cald locul in topurile Shazam si de radio de peste hotare.

Dj-ul a produs remixuri si pentru nume sonore din industria autohtona, cat si de peste hotare precum Loredana Groza, Dj Sava, Anda Adam, Kato Jimenez, Dj Ralmm si multii altii, eforturi care i-au adus titlul de “Cel mai cautat remixer Roman” in 2011.

E timpul pentru “Booty Clap”, a new moombah banger!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.