TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Lora – Ne impotrivim (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lora lanseaza cea mai recenta piesa a ei: “Ne impotrivim”! Cantareata revine cu un nou single si o poveste de iubire, o piesa despre doi oameni care se potrivesc si totusi se impotrivesc iubirii.

Recentul videoclipul a fost regizat de Michael Adrian Mircea, care a reusit sa transpuna perfect vizual emotia si mesajul versurilor, iar de imaginea Lorei au avut grija Ema Uta, care s-a ocupat de machiaj, Cristina Diaconu responsabila de styling si George Cozma, care a fost raspunzator de coafura.

VERSURI AICI: ⬇

“Frica de a-ti recunoaste sentimentele, frica de a iubi este o calatorie spre iad. Iubirea este felul lui Dumnezeu de a-ti spune care este calea pe care trebuie sa mergi. Sfatul meu…paseste cu incredere. Nu conteaza cat dureaza, important e sa nu ignori sentimentele si sa ti le asumi. Multumesc dragei mele Theea, care a patruns in inima mea si a scos de acolo aceasta piesa, multumesc HaHaHa Production pentru incredere si sustinere si intregii mele echipe, de la management, casa de discuri, regizor, styling, make-up, pana la fanii care sunt a 2-a familie si care cresc odata cu mine. Va iubesc pe toti si va multumesc pentru sustinere!”, ne-a declarat Lora.

In aceasta vara, am ascultat-o pe Lora cu piesa “Fire Up” si a ajuns pe radio si in topurile celor mai difuzate piese cu trackul “Floare la ureche“, dar si alaturi de Peter Pop cu “Singuri in doi“.

Va place noua piesa Lora?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.