TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Lorde & Disclosure – Magnets (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lorde se transforma intr-o amanta razbunatoare in cel mai nou clip al ei, intitulat “Magnets”. Piesa e inca un featuring extras de pe, “Caracal“, cel mai nou album al fratilor de la Disclosure.

Lorde devine amanata unui barbat pe care il cunoaste la o petrecere si cu care ne arata ca petrece momente pasionale, in timp ce sotia apare ingrijorata si neglijata. Finalul, insa, nu e deloc fericit, iar Lorde pare sa ii plateasca barbatului o polita, pentru ca il arunca in piscina si ii da foc, dsi n-am zice ca e posibil.

“Magnets” este o colaborare de care fratii Lawrence s-au aratat foarte incantati, apreciind stilul de lucru al cantaretei din Noua Zeelanda.

Piesa se afla pe recent lansatul “Caracal”, material despre care se spune va avea vanzari bune si chiar ca urca pe prima pozitie in topurile de specialitate.

YOU CAN ALSO READ -  Disclosure feat. The Weeknd - Nocturnal (V.I.P. Remix)

Pana acum, cel de-al doilea disc al britanicilor a fost promovat prin mai multe single-uri si colaborari interesante. De la “Holding On“, la “Omen” alaturi de Sam Smith sau “Jaded“, Disclosure i-au inclus pe “Caracal” si pe Miguel sau Kwabs.

Va place videoclipul?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.