M.I.K.E. Push vs. Rank 1 – Zenith (piesa noua)

Written by on 19/10/2015

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Dupa ce asta-vara ne-au bucurat cu “Juno”, M.I.K.E. Push si Rank 1 revin cu inca o colaborare melodica, uplifting, demna de preferintele trancerilor inraiti: “Zenith”.

Fiind cea de-a treia colaborare a lor, “Zenith” pune inca o data pe tapet si mai ales in difuzoarele noastre dovada a ceea ce poate iesi cand doua dintre talentele anilor 2000, cand muzica trance era in floare, isi pun abilitatile impreuna si scot o piesa impreuna. Cum “Zenith” e punctul opus gravitatiei, e clar ca M.I.K.E. si Rank 1 si-au propus sa ne faca sa plutim cand ascultam noua lor colaborare.

Calm, continuitate, imaginatie – sunt doar cateva dintre lucrurile la care ne gandim cand ascultam “Zenith”, o piesa pe care prima data am auzit-o in seturile lui Markus Schulz.

Fata de “Elements of Nature” si “Juno“, ambele lansate la High Contrast Recordings (unde Rank 1 se simte ca acasa), “Zenith” primeste sigla Coldharbour Recordings, label la care M.I.K.E. Push isi lanseaza de 2 ani release-urile. Data exacta de lansare nu o cunoastem, dar stim ca se va intampla pe la mijlocul lunii viitoare.

LiKE it?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Reader's opinions

Leave a Reply


TNT RADIO

CuZ wE'rE TNT (dynamite)!

Current track
TITLE
ARTIST