TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Maia feat. Dony & Alexunder Base – Sentimiento

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Maia alaturi de echipa ei de productie Dony si The Kid (1ArtistMusic) lanseaza primul single din cariera sa muzicala, intitulat “Sentimiento”.

Cantareata este originara din Constanta, a inceput sa cante la Tip Top Minitop la varsta de 6 ani, iar de atunci a ajuns sa lucreze inclusiv cu cei de la Play & Win. Colaborarea cu 1 Artist Music (The Kid & Dony) are deja vechime. In anul 2008, AlexUnderBase alaturi de Maia in calitate de vocalista inregistreaza un real succes cu piesa Feelings in Grecia.

“Fiind in trecere pe la studio-ul 1Artist Music, Dony si The Kid lucrau la aceasta melodie, ce mi-a atras instant atentia. Avand o mare pasiune pentru dans, melodia prin acordurile sale m-a introdus rapid intr-o atmosfera latino si am inceput sa dansez, pur si simplu. Sentimiento este o piesa latino dance cu influente de club, extrem de pozitiva, cu o energie care ne face sa ne aducem aminte de vara”, ne declara Maia.

“Mirela aka Maia este un artist talentat in care avem mare incredere si care va avea multe lucruri de spus in viitor in industria muzicala atat nationala cat si internationala. Pregatim deja urmatorul single, nu o sa divulgam prea multe informatii despre urmatoarea piesa pentru ca ne dorim sa fie o surpriza. Compozitia muzicala va avea un ritm dinamic si feeling super pozitiv. O cunoastem pe Mirela din 2008, perioada in care aveam nevoie de o voce feminina pentru proiectul lui AlexUnder Base. Atunci s-a organizat un casting in urma caruia am cunoscut-o pe Mirela care s-a facut remarcata prin timbrul vocal ce s-a potrivit perfect cu melodia lui AlexUnder Base”, au declarat Dony si The Kid.

Dony a lansat mai multe piese de ceva vreme incoace, dar nu a reusit sa ajunga la succesul pe care l-a avut in urma cu ceva vreme. L-am ascultat cu Alegria, Shoot Me Dow sau Sueno Latino, iar in urma cu trei ani ii dadea lui Alex Mica piesa Breathe.

Va place debutul Miei?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.