CuZ wE`rE TNT (DYNAMITE)!

Major Lazer feat. Nyla & Fuse ODG – Light It Up [Remix] (videoclip nou)

337

Major Lazer lanseaza un videoclip cu totul aparte!

Major Lazer l-a invitat pe rapper-ul Fuse ODG tocmai in Ghana, pentru a filma noul videoclip la remixul piesei ”Light It Up”.

major-lazer-light-it-up-remix-video

Remixul piesei “Light It Up” are parte de un vizual cel putin ciudat. Acesta prezinta un ritual funerar in Ghana si chiar daca este alb-negru, reuseste sa surprinda foarte bine culoarea locala. Oamenii de acolo danseaza si se bucura atunci cand cineva moare. Este modul lor de a spune ca cel care a murit ajunge intr-o lume mai buna.

“Delving deeper into Ghanaian culture, we found that their traditional funeral ceremonies perfectly exemplify this sense of coming together to rise up against sadness.”

Piesa face parte de pe cel mai nou album lansat de proiectul lui Diplo, “Peace is the Mission“, aparut anul trecut. De pe acelasi disc a fost lansat si super hitul verii 2015 “Lean On“, care a fost una dintre cele mai ascultate piese ale anului trecut.

Major Lazer va fi primul artist american ce va canta pe pamant cubanez dupa ce relatiile diplomatice intre cele doua tari au fost reluate. Proiectul lui Diplo face astfel istorie, iar DJ-ul si producatorul american are motive de mandrie. Major Lazer bifeaza astfel o realizare importanta in cariera lor si inca una pentru Diplo dupa ce a plecat acasa cu premiul Grammy pentru piesa “Where Are U Now“, alaturi de Justin Bieber si Skrillex.

Va place remixul?

Comments