TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Maria Radu – Stay (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Maria Radu revine in atentia fanilor si nu oricum: are piesa noua, un nou videoclip si multa energie!

Cunoscuta drept una dintre cele mai bune voci feminine din Romania si cu o cariera bogata ce a inceput inca de cand avea 14 ani, Maria Radu, revine in atentia publicului si lanseaza clipul noului sau single, intitulat “Stay”.

1176188_10200870298332805_1173611530_n

Videoclipul black & white, care insoteste piesa “Stay”, exploreaza spatiile vaste ale unui studio de inregistrari, fiind marcat de o proiectie grafica dinamica si de un styling realizat din piese vestimentare cool – eighties remix (Acne Studios, Alexander Wang, Stefanel, Armani Jeans).

“Stay” este o piesa ca o declaratie de dragoste, cu o compozitie rotunda si bine ingrijita, cu un sound fresh si versuri care promit sa te obsedeze in aceasta primavara.

“In mesajul piesei ‘Stay’ se regaseste oricine. Cu siguranta, cel putin o data, n-am avut curajul sa spunem ce simtim, ne-am pus tot felul de bariere numite: orgolii, frici, îndoieli… E o ‘tragere de maneca‘, o constientizare a sentimentelor pe care trebuie sa le spui, sa le exprimi, curajul de a fi tu insuti, dar si constientizarea faptului ca niciodata nu e prea tarziu sa spui ce simti”, spune artista.

“Stay” propune o noua abordare a realitatii, marcata de muzica si text, o noua fata a Mariei Radu si, mai mult decat atat, muzica de calitate.

Fosta solista a formatiei Van Noizz, a colaborat de-a lungul timpului cu trupe precum Directia 5, Timpuri Noi sau Vunk. In 2006 a lansat, “M-am indragostit un pic”, primul sau album solo si a devenit din ce in ce mai cunoscuta. Recent, ea si-a imprumutat vocea personajului Ramsey din “Bunul Dinozaur“, o animatie productie Disney – Pixar, care a avut premiera pe 27 noiembrie 2015.

LiKE it?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.