TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Mario Joy – California (single nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Mario Joy indrazneste si lanseaza o piesă trap cu influente balcanice intitulata “California”. Artistul isi doreste nespus sa ajunga in sufletele ascultatorilor si in topurile radiourilor de specialitate.

La doar 30 minute dupa lansarea piesei de catre Dj Silviu Andrei in cadrul showului de televiziune din care face parte, piesa a strans aproape 3000 de cautari pe platforma Shazam, lucru ce demonstreaza priza puternica ce o are la public.

VERSURI AICI: ⬇

“Mario Joy s-a axat dintotdeauna pe piata internationala, lucrand la piese in limba engleza si spaniola. Ne putem aminti de “Vejo Bonito” primul lui hit balcanic din anul 2010. Am incredere inca de la semnarea contractului cu el ca este capabil de un hit demn de topurile Billboard”, ne-a declarat Ionut Bejinariu, managerul artistului (totodata si al Otiliei “Bilionera”).

Pe Mario Joy il recunoastem din ultimul sau videoclip “Nada Mas” cu care a reusit sa treaca granitele Turciei, Bulgariei si alte cateva tari din Europa de Sud-Est, totodata a semnat o colaborare cu “Juan Magan” pentru a noua versiune a piesei ce va aparea pe albumul acestuia.

YOU CAN ALSO READ -  Mario Joy - California (videoclip nou)

LiKE it?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.