TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Marius Marin – Pentru ea (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Marius Marin, cel pe care l-am cunoscut prin intermediul concursului Vocea Romaniei si poreclit de catre Loredana Gerard ca “Butler de Romania“, revine cu o noua piesa. “Pentru ea” apare direct cu un videoclip in care personajul principal este chiar fiica lui.

Marius Marin si fiica lui

“Evelina este cea mai de pret persoana din viata mea. ‘Pentru Ea’ as face orice si asa cum spun si versurile, o ador si abia astept sa ajung acasa, la ea, după fiecare cantare. M-am bucurat tare mult cand echipa UnderClover Studio ( Lorean Georgian, Dan Gradinaru) mi-a propus aceasta piesa. Mi se potriveste manusa. De altfel, cred că toti parintii rezoneaza cu mesajul. Sper ca peste ani, cand Evelina o va asculta, sa-si reaminteasca cat de mult o iubesc!”, a declarat Marius Marin.

VERSURI AICI: ⬇

“Este imposibil sa nu ai emotii cand filmezi alaturi de copilul tau si mai ales cand realizezi cat de mult a crescut. Numai un parinte poate intelege aceste sentimente. Am incercat ca totul sa fie perfect, de la tinuta vestimentara, Men’s Cave, pana la cina pregatita pentru Evelina”, a completat Marius Marin.

In 2014, Marius Marin a lansat alaturi de Cristina Spatar piesa “Povestea noastra“, al carei videoclip a fost filmat in Malta.

LiKE it?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.