TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Marllo – Pana la nori (single nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

“Pana La Nori” este mesajul lui Marllo pentru cei carora le plac provocarile.

Marllo lanseaza “Pana La Nori”, cel de-al patrulea single extras de pe albumul de debut intitulat “Labirint”, album care va fi lansat in prima parte a anului 2016.

“Pana la nori” este o piesa pozitiva, care vorbeste despre lucrurile bune si romanii frumosi, prezentand provocari cu care suntem confruntati zi de zi, provocari carora trebuie sa le facem fata pentru a incerca sa ne indeplinim visele.

Mesajul lui Marllo este pentru viitor, privind latura optimista a oamenilor luptatori, muncitori, invingatori.

“Cand vrem sa ne fie mai bine, trebuie sa ne constuim singuri viitorul. Iar acest lucru nu se poate realiza decat daca muncesti cat si cum trebuie, lupti pentru ideile si visele tale si iti urmaresti telul pas cu pas”, concluzioneaza Marllo.

VERSURI AICI: ⬇

“Am scris versurile intr-un moment in care ma simteam descurajat si incercand sa ies cumva din aceasta stare, trecand prin ea, am zis sa fac o piesa, sa inerc sa-i ajut si pe altii, sa-i motivez sa creada in visul lor si in ei. Daca incerci si nu reusesti, n-ai pierdut decat timp, dar daca nu incerci si ai fii reusit, ai pierdut totul”, tot el subliniaza.

Marllo este un tanar artist si compozitor roman, care initial a incercat sa cucereasca inima publicului show-ului X-Factor Romania. Canta la pian si… foarte interesant, si la mandolina. Cauta intotdeauna sa scrie versuri cat mai elaborate, evident, in functie de contextul sau starea piesei. Imediat dupa inceperea relatiei profesionale cu MasterPoint Management este semnat de casa de discuri independenta AudioGate Records unde lanseaza pana in prezent trei single-uri “ParFum”, “Nimeni ca ea” (in colaborare cu Estradda) si “Profesoara mea”.

Ca orice balanta veritabila, Marllo este un tip prietenos si vesnic pus pe glume. Ii face placere sa iasa cu prietenii in cluburi, ii plac skate park-urile, ping-pong-ul, piscinele si spune ca se baga oricand la o FIFA, la un pariu sportiv sau la un poker.

Marllo cauta tot timpul ceva nou. Din acest motiv, probabil, si-a incercat norocul in domenii total diferite: a fost si barman si asistent manager si chiar… director executiv! Asculta cu placere muzica urbana, hip hop, funk, R&B, dancehall si trap, insa este constient de valoarea deosebita a oricarui gen muzical.

Marllo Official Links:
Official Website: http://www.marllo.ro
YouTube: http://www.youtube.com/MarlloOfficial
Facebook: http://www.facebook.com/MarlloTheArtist
Twitter: http://twitter.com/MarlloOfficial

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.