CuZ wE`rE TNT (DYNAMITE)!

Matteo și Uddi lansează salutul verii: “Bună Marie!”

107

Matteo si Uddi dau startul verii cu o piesa energica, perfecta pentru zilele toride ce se anunta, salutul ideal pentru inceperea distractiei.

“Buna Marie!” este compusa de catre Matteo, Uddi, Razvan Mihaila, Nicoleta Mihaila, Peter Hathazi si Andrei Petrisor Lupean, iar videoclipul este regizat de Kobzzon si a fost filmat pe parcursul unei zile in Chisinau, in Moldova.

Piesa are un sound interesant, ce ne aminteste de melodiile cantate de indienii peruani care cantau la fluier si nai, cu influente raggae, si totodata este numai buna de dans.

VERSURI AICI: ⬇

In cateva ore de cand a fost lansat, videoclipul piesei “Buna Marie!” a provocat zeci de reactii pozitive in Social Media, sute de comentarii si peste 200.000 de vizualizari pe YouTube, feedback care anunta ca piesa va fi cu siguranta un hit.

Matteo a cucerit topurile muzicale si publicul cu numeroase hituri, precum “Andale”, “Gandesc cu voce tare”, “Amandoi”, “Trafic infernal” sau “Mi-e bine” (alaturi de Lidia Buble).

De cealalta parte, Uddi a lansat si el multe hituri, cum ar fi “Aseara ti-am luat basma”, “Vagabondul vietii mele”, “Adam si Eva”, “Pe numele tau“, “Prietena ta” (alaturi de Randi si Nadir) si “Ipotecat” (in colaborare cu Delia).

Da-i play sa vezi cum suna!

Comments