TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Matteo – Trafic infernal (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Matteo vine cu o noua piesa despre traficul din oras, iar alaturi de mai multe vedete se plictiseste la un semafor care nu se mai face verde. “Trafic infernal” este noul single, o adevarata oda a celor prinsi pe strazile aglomerate.

Pentru filmarea acestui videoclip a avut loc o adevarata mobilizare de forte, pentru ca, alaturi de Matteo s-au mai bucurat de un “Trafic infernal”, Rimaru de la R.A.C.L.A, Anna Lesko, Xonia si Ana Baniciu.

George de la Deepcentral, Uddi si Nicole Cherry apar si ei in acest videoclip, iar Dorian Popa, Ligia si Alama demonstreaza ca un “Trafic infernal” poate fi uneori extrem de placut.

“Filmarile au mers ca unse, fara nici un fel de peripetie. Nici nu cred ca se putea intampla altfel atat timp cat ai platoul de filmare chiar in fata guvernului. Nici peripetiile n-au curaj sa se desfasoare in fata lui. Au venit foarte multi prieteni si colegi de breasla la filmare, carora le multumesc din toata inima”, ne-a spus Matteo.

In ultima vreme l-am ascultat pe Matteo pe radio cu piesa “Gandesc cu voce tare“, insa recent a colaborat si cu Gabriel Cotabita pentru “Ce zi linistita!“.

YOU CAN ALSO READ -  Ruby & Dorian Popa - Buna, ce mai zici (videoclip nou)

Va place piesa?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.