CuZ wE`rE TNT (DYNAMITE)!

Mellina feat. Nosfe – Ochii tăi (videoclip nou)

101

Mellina bifeaza o noua colaborare, de data aceasta cu Nosfe, pentru piesa “Ochii tai”. Noul lor single apare direct cu un videoclip care sa ilustreze povestea dintre doi copii care au crescut impreuna si la maturitate sunt inca impreuna si stiu sa se simta bine impreuna.

“M-am regasit imediat in piesa “Ochii Tai”. Atunci cand am primit-o, m-am apucat de scris si am ‘sapat’ adanc in experientele mele si in sufletul meu, pentru a transmite un sentiment cat mai real, despre lucrurile pe care le-am trait si simtit. Colaborarile mele nu sunt intamplatoare, iar pe piesa ‘Ochii Tai’ am scris asa cum nu scriu de obicei. Am schimbat anumite versuri, pentru a reda mai bine m-am inspirat din lucrurile pe care le-am trait eu sau cei din jurul meu. ‘Ochii tai’ este cu adevarat speciala. Ii multumesc Mellinei si baietilor de la DOMG pentru aceasta oportunitate! Bless!”, ne-a spus NOSFE.

“Ne bucuram ca am avut din nou ocazia sa colaboram cu Nosfe, dupa productia piesei “Natural“. Nosfe e un artist foarte talentat si plin de energie care ne inspira, ne place foarte mult! Ideea piesei a pornit de la Mellina; am auzit-o si am decis ca vom lucra impreuna”, a declarat DOMG.

Pe Mellina am cunoscut-o odata cu piesa “Poza de album“, un featuring cu Vescan care a ajuns in topul celor mai difuzate piese ale anului 2014, cand a primit si premiul pentru “Strongest Message la RMA“. Au urmat apoi mai multe colaborari cu Bere Gratis, TWO, JerryCo sau Cortes.

De cealalta parte, Nosfe a devenit cunoscut in mainstream datorita colaborarii cu Ruby la “Condimente“, iar recent a colaborat si cu Nicoleta Nuca la piesa “Insula“. In plus, face parte si din gasca Satra BENZ, alaturi de care acum este in turneu.

Cum vi se pare colaborarea lor?

Comments