TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Mihai Traistariu – Paradisio (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Mihai Traistariu este mai determinat ca niciodata sa castige EUROVISION 2016!

Dupa succesul obtinut la Atena, in 2006, cu piesa “Tornero”, Mihai Traistariu si-a propus ca in acest an sa aduca Eurovisionul in Romania, cu “Paradisio”, o poveste de dragoste cu iz SF, pe ritmuri trance.

Piesa a fost compusa impreuna cu Dumi Padure, iar videoclipul cu tente futuriste, care ilustreaza salvarea universului prin iubire, a fost filmat in regia lui Iulian Eftimie.

VERSURI AICI: ⬇

Videoclipul incepe cu o poveste in limba engleza in care Mihai Traistariu se prezinta drept “a great super hero of the Planet Ementi8″.

“Dintotdeauna am fost un fan impatimit al filmelor S.F. Paradisio este al 21-lea videoclip din cariera mea, insa primul clip pe care-l ador! Cand o sa-l vedeti o sa va indragostiti de el! Regizorul Iulian Eftimie e un geniu in materie! Am stiut eu de ce l-am ales!”, a scris Mihai Traistariu pe pagina sa de Facebook.

Odata cu lansarea videoclipului, artistul clarifica faptul ca show-ul live pregatit pentru Eurovision va fi mai spectaculos decat clipul, avand ca elemente comune tematica SF si personajul Paradisio.

“Cred atat de mult in piesa ‘Paradisio’ incat nimeni si nimic nu ma poate opri din dorinta mea de a castiga!”, ne-a marturisit artistul.

Inscrierile pentru Eurovision 2016 au inceput pe 18 ianuarie, iar pana pe 7 februarie compozitorii isi pot trimite creatiile. Editia de anul acesta vine insa si cu cateva modificari in regulament.

Cum vi se pare videoclipul lansat de Mihai Traistariu?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

1 comment

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.