TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Mihail – Doar Visuri (Lookout Tower Acoustic Session)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Mihail “s-a cocotat” pe Turnul Pompierilor din Cluj Napoca pentru a ne prezenta cinci piese interpretate in varianta acustica. Azi v-o prezentam, in premiera, pe prima dintre ele.

Piesa “Doar Visuri” a fost lansata in primavara acestui an si a fost bine primita de catre fanii sai, iar azi a venit momentul sa o ascultam si in varianta acustica.

“Este o versiune acustica simtita si traita intr-un fel diferit fata de versiunea originala. E aceeasi piesa lansata in urma cu jumatate de an, dar cred ca aici a fost cantata de un Mihail care, nu neaparat s-a maturizat, cat a reusit sa traiasca, sa guste si asimileze si alte lucruri, in acest timp”, ne-a declarat Mihail.

Mihail a fost intotdeauna fascinat de Turnul Pompierilor din Cluj Napoca, iar faptul ca a reusit s afilmeze o sesiune acustica aici l-a bucurat tare mult.

“Turnul Pompierilor din Cluj Napoca, cel putin pentru mine a fost unicul monument in umbra al acestui oras , care mi-a trezit curiozitatea din prima clipa cand l-am vazut. Recunosc ca este primul lucru pe care-l vad cand ma uit pe geam dimineata sau seara. Tot timpul tacut, singuratic, ingandurat, evitat de lumea din jur, poate ca din cauza ca ne asemanam usor, am fost foarte atras de el.
Tot timpul a avut ceva misterios si imi starnea intrebari. Pe multi i-am intrebat despre acest turn insa nimeni nu-mi zicea mai mult decat putinul care l-am gasit la o cautare pe Google, dar nu era suficient de mult ca sa-mi satisfaca curiozitatea.
Il vedeam de pe balconul apartamentului meu si chiar povesteam cu prietenii cat de fain ar fi sa incercam sa ajungem acolo sa privim de jos in sus prin acoperisul de sticla. Sa vedem ce e inauntru , in ce stare e.
De cateva ori in drumul spre studio am mers pana la usa turnului sa vad daca se poate intra si pe la ce ore, dar nimic. Era o poarta de fier mare cu un lacat ruginit si am vazut o placuta cu denumirea Turnul Muzeul Pompierilor.
Ideea de Lookout acoustic session mi-a venit in momentul cand chibzuiam cu Dima Dimov, regizorul acestui set acustic, cum sa facem, unde sa facem si nu gaseam un spatiu suficient de bine luminat si mai putin obisnuit ca sa filmam cateva piese proprii intr-un format acustic. Atunci am venit cu ideea s-o facem in acest turn. Din acel moment totul a devenit oarecum simplu”, a povestit Mihail.

“Totul a fost putin incurcat, desigur, in detalii si chestii de organizare, aprobari si semnaturi, dar simplu ca idee si concept. Nu cred ca e vorba de vreo mare iluminare sau realizare, ci, pur si simplu, intr-o seara de toamna m-a prins ideea ca as vrea sa cant cateva creatii proprii in acel turn parasit.
Am avut parte de o echipa unita si cred ca am reusit sa facem imposibilul prin simplul fapt ca o gasca de prieteni s-a mobilizat pentru a crea ceva si, in acelasi timp, pentru a descoperi acel mister care ma tot preocupa. Pot sa spun ca a fost o placere sa cant in acel turn, la inaltime, plin de lumina. Intr-adevar era frig, dar oamenii erau calzi, eu eram inghetat si nedormit dar ma uitam la balconul meu si vedeam acelasi peisaj insa din perspective diferite”, a incheiat Mihail.

Artistul de origine basarabeana se bucura in continure de succes cu piesa “Ma ucide ea” care se afla pe locul 9 in topul 100 Shazam Romania, a patruns in playlist-urile posturilor de radio si numara pana acum aproape 2.5 milioane de vizualizari pe YouTube.

In saptamanile urmatoare, vom putea urmari si alte filmari din seria Lookout Tower Session, inclusiv 3 piese nelansate pana acum, care au putut fi auzite numai in concertele live ale lui Mihail.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.