TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Mihail – Let’s Make Love (Lookout Tower Acoustic Session)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Mihail ne ofera pe final de an, in premiera, inca o piesa din seria Lookout Tower Acoustic Session, inregistrata intr-o locatie atipica, Turnului Pompierilor din Cluj Napoca.

Dupa ce Mihail ne-a oferit varianta acustica a single-ului “Doar Visuri“, dar si o piesa nelansata pana in acel moment “Seara“, acum a sosit vremea pentru inca o piesa noua, interpretata doar in concerte: “Let’s Make Love”, o piesa compusa in Polonia, in perioada in care Mihail era student.

“‘Let’s Make Love’ e prima mea piesa, compusa in perioada in care eram plecat cu bursa Erasmus in Cracovia. Eram cu un prieten bun, intr-o seara, am inceput sa improvizam la chitara si el mi-a zis ‘hai sa facem o piesa despre modul tau de viata, de trubadur iresponsabil care, fara sa vrea, lasa fetele cu inimile frante‘. Piesa asta le-o cantam fetelor cand nu stiam cum sa le zic ca nu vreau nimic serios, ca nu sunt suficient de matur pentru a putea face fata un relatii serioase. Si functiona de fiecare data”, ne-a marturisit Mihail.

VERSURI AICI: ⬇

Artistul de origine basarabeana a dat lovitura anul acesta cu piesa “Ma ucide ea” care in acest moment se afla pe locul 5 in topul 100 Shazam Romania, a patruns in playlist-urile posturilor de radio si a depasit borna de 3 milioane de vizualizari pe YouTube.

Mai mult decat atat, in urma cu cateva zile, in Palatul Republicii din Chisinau, single-ul de succes “Ma ucide ea” s-a putut auzi si in varianta simfonica, interpretat live de Mihail alaturi Chisinau Youth Orchestra.

LiKE it?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.