TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Mihail – Noi ne privim (Lookout Tower Acoustic Session)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Mihail incepe anul cu o noua piesa, lansata in cadrul Lookout Tower Acoustic Session, intitulata “Noi ne privim”.

“Noi ne privim” ii urmeaza variantei acustice a single-ului “Doar Visuri“, dar si celelorlalte doua piese noi dezvaluite in seria Lookout Tower Acoustic Session, “Seara” si “Let’s Make Love“.

Intreaga sesiune, care va fi incununata la final de versiunea acustica a piesei de mare succes, “Ma ucide ea“, a fost filmata in Turnul Pompierilor din Cluj Napoca, construit in 1574.

“Ideea de Lookout acoustic session mi-a venit in momentul cand chibzuiam cu Dima Dimov, regizorul acestui set acustic, cum sa facem, unde sa facem si nu gaseam un spatiu suficient de bine luminat si mai putin obisnuit ca sa filmam cateva piese proprii intr-un format acustic. Atunci am venit cu ideea s-o facem in acest turn. Din acel moment totul a devenit oarecum simplu”, ne-a povestit Mihail.

VERSURI AICI: ⬇

Artistul de origine basarabeana a dat lovitura anul acesta cu “Ma ucide ea” care in acest moment se afla pe locul 3 in topul 100 Shazam Romania, fiind totodata si prima piesa romaneasca din acest clasament, a patruns in playlist-urile posturilor de radio si a depasit borna de 3 milioane de vizualizari pe YouTube.

LiKE it?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.